Alapanyagaink

Amikor megfogalmazódott bennünk a WeHeartSweets alapötlete és gondolata, tudtuk, hogy valami különlegeset szeretnénk adni. Átlagos minőségű alapanyagokkal szinte bárhol találkozunk és fillérekért be is szerezhetjük őket, a célunk azonban az volt, hogy felkutassuk és elérhetővé tegyük Számodra a legjobb minőségű összetevőket és termékeket. Az alábbiakban szeretnénk egy kis betekintést nyújtani, hogy pontosan milyen alapanyagokkal dolgozhatsz, ha megrendeled valamelyik csomagunkat.

Csokoládé

Termékeink alapjaként három féle csokoládét használunk, mindet a nagyhírű Callebaut gyártja és egyenesen Belgiumból jut el Hozzád!
Az étcsokoládé kakaótartalma 70,5%, mely édesipari sztenderdek szerint is az egyik legjobb minőséget képviseli. Íze selymes, karakteres, összekeverhetetlen.
A tej-, és fehér csokiknál csak a kakaótartalom csökken, a minőségből azonban nem adunk! A tejcsoki 33,6%-os kakaótartalmú, kellemes, édes, lágy ízű, a fehércsoki pedig 28,1%-os, rendkívül krémes és tejes ízű.

Brontei pisztácia

Egyes táblás csoki készítő szettjeinkbe igazi brontei pisztáciát csomagolunk. Ez egy smaragdzöld, édeskés aromájú, ritka és különleges mag, ezt a fajtát ugyanis csak az Etna lábánál, Olaszországban termesztik, és csak minden második évben szüretelik, – nem véletlenül hívják a „Szicília zöld aranyának” – mi is onnan importáljuk Neked!

Liofilizált gyümölcsök

A gyümölcsöket liofilizáláskor lefagyasztják, majd vákuum segítségével kiszakítják a vízmolekulákat a gyümölcsből. Az így hátramaradó liofilizált gyümölcs nedvességtartalma minimálissá válik, textúrája és intenzív íze azonban megmarad.

Kandírozott és aszalt gyümölcsök

Kandírozáskor és aszaláskor a gyümölcsök cukortartalmát megnövelik, ennek hatására a gyümölcs zamata még erősebben érezhető, így kiválóan harmonizál a különböző csokoládékkal és az egyéb összetevőkkel.

Tört kakaóbab

A natúr madagaszkári tört kakaóbab roppanós, nyers íze kiegészíti az olyan édesebb aromákat, mint a kandírozott narancshéj citrusossága, karakteres íze

Iratkozz fel hírlevelünkre!