Gyakran Ismételt Kérdések

Miért egységdoboz? Miért nem kész bonbon?

A kézműves édességek reneszánszukat élik: egy jobbféle üzletben számtalan bonbon közül választhatsz. Szépek, finomak, lenyűgözőek… De egyediek is? Talán. Viszont nincs annál személyesebb ajándék, mint egy saját készítésű, minőségi alapanyagokból álló bonbon, csodás díszdobozban. Ha eddig féltél belevágni, ha elriasztott a bonbonkészítés nehézsége, ha feladtad, mikor az eszközök beszerzésére került volna a sor, mostantól könnyű dolgod lesz: a mi készleteinkkel egyszerűen elkészítheted az egyedi ajándékot, hiszen a Doboz minden alapanyagot és eszközt tartalmaz! Otthon, a saját kezeddel készítheted el az ajándékba szánt bonbonjaidat!

Milyen alapanyagokat küldünk neked?

Az alapanyagok kombinációja a választott egységdoboztól függ.

Kétféle csokoládét használunk, mindkettő kiváló minőségű, belga Callebaut csokoládé. Az étcsokoládé kakaótartalma 70,5%, íze selymes, de karakteres. A fehér csokoládé krémes, tejes ízű, 28,1% kakaótartalommal.

Kandírozott narancs, aszalt szilva: a kandírozás és az aszalás során is megmarad a gyümölcs tápanyagtartalma, zamata. Cukortartalma emelkedik, így remekül harmonizál a kesernyés étcsokoládéval.

Liofilizált eperdarabok: az epret fagyasztva szárítják, így az megőrzi ízét, illatát.

Madagaszkári tört kakaóbab: a natúr kakaóbab roppanós, nyers íze kiegészíti az olyan édesebb aromákat, mint a kandírozott narancshéj citrusossága, karakteres íze.

De vajon meg tudom csinálni?

Igen!

Minden dobozba fényképekkel illusztrált elkészítési útmutatót teszünk. A leírások nagyon részletesek, végigkísérnek a teljes folyamaton, tippekkel segítenek, hogy a végeredmény szép és finom legyen.

Több bonbon készült el, mint amennyi a díszdobozba belefér…

Tudjuk :) Ez a te jutalmad, kóstolgass!

Érdemes regisztrálnom, felhasználói fiókot csinálnom?

Nem feltétele a vásárlásnak, de több előnye is van: láthatod, ellenőrizheted rendeléseidet, adataidat nem kell minden egyes rendeléskor újra és újra megadnod, szabadon módosíthatod a szállítási és a számlázási címeidet.

Milyen módokon tudok fizetni?

Jelenleg utánvétes, illetve bankkártyás fizetési módok közül tudsz választani.

Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelésem?

Jellemzően 2-3 napon belül megkapod, mivel a rendelésed után egy munkanapon belül általában postára kerül a csomag. Viszont javasoljuk, hogy a nagyobb ünnepek előtt a megnövekedett forgalomra való tekintettel időben indítsd el a rendelést, mivel ilyen esetben a határidő növekedhet.

Mennyibe kerül a szállítás?

Az aktuális kiszállítási díjakat a „Szállítás, fizetés” oldalon tekintheted meg.

Van lehetőség személyes átvételre?

Sajnos nincs jelenleg lehetőség személyes átvételre.

Külföldre is tudtok szállítani?

Természetesen megoldható, Magyarországon kívüli területekre is szállítunk, ez esetben azonban nem érvényesek a belföldi kiszállítási tarifák, egyedi szállítási ajánlattal fogunk megkeresni a rendelés leadása után. Jelenleg külföldi rendelés esetén csak előre utalással tudsz fizetni.

Nem kaptál választ a kérdésedre?
Tedd fel nekünk bátran!
hello@weheartsweets.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!