Mi az a Barion?

A Barion nem más, mint egy korszerű felület, mely segít, hogy perceken belül kifizethesd rendelésedet bankkártyával.
Webáruházunk kizárólagos bankkártyás fizetést lebonyolító szolgáltatását a Barion Payment Zrt. nyújtja, mely a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény (engedélyének száma: H-EN-I1064/2013)

Miért jó?

  1. Gyors
  2. Egyszerű
  3. Biztonságos
  4. Bankfüggetlen
  5. Az öt leggyakoribb kártyatípus mindegyikét elfogadja

Milyen kártyákat fogadnak el?

  1. MasterCard
  2. Visa
  3. Visa Electron
  4. Maestro
  5. American Express

Hogyan használd?

Kész is! Négy egyszerű lépés, Csupán néhány perc.

Biztonságos, ha így fizetek?

A Barion rendszerét a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi, valamint rendelkezik a bankkártya kibocsátó társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. Ráadásul szervereinek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírásai szerint alakították ki.
Egyszóval nagyon biztonságos, csak érzékeltetés képpen: ilyen biztonsági rendszer használnak a bankok weboldalai is.

A Barion rendszerén keresztüli fizetésnek van valamilyen felára?

Nincs. A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére természetesen semmilyen felára nincs és nem is lehet.

Mi az a Barion Tárca?

A Barion Tárca a Barion bankkártya mentes fizetési rendszere. Az ingyenes nyitható és fenntartható Barion tárcádat feltöltheted készpénzzel a CIB Bank fiókjaiban, átutalással, vagy bakkártyádat használva. Így, ha olyan internetes oldalakon vásárolsz, ahol a Barionon keresztül (is) lehet fizetni, elég az e-mail címedet és a Tárcához tartozó jelszót megadni, nincsenek hosszú bakkártya számok, kódok. Ráadásul az okostelefonodra ingyenes letölthető Barion alkalmazással követheted egyenleged változását, pénzt küldhetsz és fogadhatsz. További információért kattints ide.
Természetesen a Barion Tárca regisztráció nem kötelező, webshopunkban továbbra is tudsz bankkártya adataiddal, mindenféle extra regisztráció nélkül vásárolni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!